Hattulan Perussuomalaiset ry

Tervehdys  hyvät lukiat. Olemme perustaneet  uuden   yhdistyksen Hattulan Perussuomalaiset ry  olen osaston puheenjohtaja.Meidän toiminta on lähtenyt vilkaaseen  tahtiin  käyntiin  vaikka osasto perustettiin 16.2.2012  niin meillä on jo kuusi ehdokasta  kunnallisvaali ehdokkaaksi  on tiedossa että lisää on tulossa Me pidämme   14.4.2012 klo   11-14  Parolan Smarketin edessä  esittely tilaisuuden jossa kerromme  mitä me haetaan  kunnan asioiden hoidossa  siellä on myös mahdollista  liittyä meidän jäseneksi  ja ilmaista haluukkuus  vaali ehdokkaaksi.Nyt on ainutlaatuinen tilaisuu  päästä vaikuttamaan  kunnan asioihin  meidän listoilla sillä me olemme  uusi täällä Hattulassa  ja kannatusta kyllä on  saimme  viime eduskunta vaaleissa yli tuhat ääntä täällä Hattulassa joten tervetuloa mukaan.aijon kirjoitella tällä palstalla usein  yhteisistä asioista  toivon että kommentoitta  niitä Pena

8 kommenttia artikkeliin “Hattulan Perussuomalaiset ry”
 1. teppo turja sanoo:

  Nyt on ihan pakko todeta, että kyky tuoda kunnallispolitiikkaan hyviä ja oikeita ajatuksia ei välttämättä edellytä kykyä kirjoittaa suomea.

 2. Harppa sanoo:

  Siis tämän täytyy olla ennenaikainen aprillipila. Tai sitten provokaatio. Jos ollaan tosimielellä liikkeellä, niin lukijoita ja äänestäjiä pitäisi edes yrittää arvostaa.

 3. Leo Leppänen sanoo:

  Pena on joko taitava humoristi tai työn perässä Suomeen muuttanut ulkomaalainen, jonka kieliopinnot ovat alussa. Tällä kirjoitustaidolla kukaan ei läpäisse peruskoulua. Hattulan Perussuomalaisten kannattaisi vaihtaa välittömästi tiedottajaa. Harva ymmärtää po. tekstin huumoriksi, vaikka Pena niin väittäisi.

 4. Tero Nuppi sanoo:

  Selvähkö provo vain.

 5. Silvon Tapsa sanoo:

  Yhdyn täydellisesti edellisen kommentoijan mielipiteeseen…
  Kuinka alhaiselle tasolle voikaan poliittisessa vihassaan vaipua?!

 6. Kari Ilkkala sanoo:

  Iltapäivää,

  ottamatta mitään kantaa aloituksen todenperäisyyteen, toimikoon tämä ketju hyvänä itsetutkiskelun paikkana.

  Näemmä aiheellisia kysymyksiä ovat kenellä Suomessa on oikeus yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen ja omista asioistaan kiinnostumiseen, poliittiseen toimintaan ja yhdistymisvapauteen, ja ennen kaikkea mielipiteen vapauteen ja siitä johdettavaan itsensä ilmaisemisen ja kuulluksi tulemisen oikeuteen?

  Mikä pitää olla ÄO että saa kirjoittaa? Entä jos on dysleksia tai etenkin dysgrafia – älyssähän ei ole mitään vikaa mutta tekstin tuottaminen ei välttämättä luista.

  Perussuomalaisetko ne ovat suvaitsemattomia?

 7. Leo Leppänen sanoo:

  Moro Kari!

  En ota kantaa kommenttiisi.

  Mutta totean: Jos Hämeenlinnan Perussuomalaiset ry:n mediatiedotteet olisivat Penan värkkäämiä, tuskin Kari Ilkkala, Lulu Riikonen, Ismo Soukola ym. puolueen kärkinimet vetäisivät siivellään uuteen valtuustoon 6-9 perussuomalaista.

  Kun luin Penan laatiman ”tiedotteen”, aluksi pidin selvänä, että kirjoittaja on etevä humoristi. Vähän ajan päästä ryhdyin hieman empimään. Kai teksti on huumoria.

 8. Jur.kand. sanoo:

  Hattulan perussuomalaiset! Kertokaa ihmeessä, kuka tekee pilkkaa kustannuksellanne? Ihanko Hämeenlinnan ytimestä käsin? Miten lehti päästää läpi näin sairasta tekstiä? Moderaattori on nukkunut tai aivopesty. Ihan asiallisesta kommentistakin virheetömällä suomen kielellä on lätkäisty loppuikäinen karanteeni, jolloin lehden tilaus 20 vuoden jälkeen on ollut pakko lopettaa, perheen Aina-rahasto-osuudet myydä ja operaattori vaihtaa. Enää ei ole paluuta.

Jätä kommentti

css.php