Pena

Sain näköjään koko lauman arvostelioita,pahoittelen syvästi jos olen järkyttänyt teidän herkkää mieltä.Myönnän että en ole mikään kirjanoppinut kirjoitan omalla tavallani pyrin vain saaman asiat  ramille.Olen lukenut  lehdistä että jos joku arvostelee Suomen epäonnistunutta maahan muutto politiikkaa  ja varsinkin jos tämä arvostelia on Perussuomalainen  niin se on vihapuhetta mutta sitä en ole tiennyt  että jos on Perussuomalainen niin se on muka viha politiikkaa niinkuin Silvon Tapsa kirjoitti  hän vielä kysyi miten alas voi vaipua no kukahan tässä on vaipumassa ja mihin? Tästä puoluetomasta tiedottamisesta Hämeensanomat on hyvä esimerkki en ole havainnut  kuin muuutaman artekkilin jossa puhutaan  asiallisesti meistä ei myöskään mielipide kirjoituksissa koska niitä ei julkaista .Mutta jos joku Perussuomalainen  tyrii tai möläyttää jotakin  se on kissan kokoisin kirjaimin Hämeensanomissa.Joten meidän vastustus on suuri tai pitäisikö sanoa (pelko)  mutta kaikesta huolimatta jatketaan

5 kommenttia artikkeliin “Pena”
 1. Silvon Tapsa sanoo:

  Minulla ei ole mitään Perus-suomalaisia vastaan, päin vastoin! Toivon pesujen saavan mahdollisimman paljon kannatusta seuraavissa kunta-vaaleissa!
  Tämän tasoinen kirjallinen ulos-anti vain vahingoittaa, ja antaa negatiivisen kuvan k.o. puolueesta.
  Hattulan perus-suomalaiset, herätkää! Täytyyhän joukostanne löytyä henkilöitä, jotka pystyvät esittelemään asioitanne ymmärrettävällä tavalla!

 2. Leo Leppänen sanoo:

  Moro Pena!

  Jatka vaan samaan malliin. Tulen seuraamaan kirjoituksiasi, jos niissä jatkossa on mielenkiintoista substanssia. Minua ei häiritse käyttämäsi kieli. Päinvastoin.

  – lexa

 3. Hannu Kärpänen sanoo:

  Tervehdys Pena!

  Ollos Pena huoleton ja kirjoittele niinkuin parhaaksi näet. Olen ollut politiikassa mukana karvan yli 30 vuotta, ja nähnyt hyvin kirjoitettuja tekstejä palstakaupalla, varsinkin viime vuosina, eikä niissä ole silti sisältöä yhtään. Sitten on ihan maisterismiehiäkin, jotka saattavat väittää vaikkapa lehtien yleisönosastolla, esimerkiksi päätöksenteosta aivan puutaheinää ja samalla solvata niitä , jotka ymmärtävät asioista jotain.

  T. Hannu Kärpänen , valtuutettu, Hämeenlinnan keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja

 4. Silvon Tapsa sanoo:

  Kyllähän kirjoitella saa! Olis vaan mukava tietää, millä asialla ollaan…
  Koska teillä on Hattulassa oikein rekisteröity yhdistys, niin eikö niistä monista ehdokkaista joku voisi astua esiin ja vahvistaa kirjoitusten alkuperän.
  Politiikan maailmassa voi varautua vaikka mihin…

 5. Esa Lehtinen sanoo:

  Tervehdys!

  Jos ”Pena” on aito eikä provo, niin on mielestäni hiukan turhaa arvostella hänen suomen kielen osaamistaan ja kirjoitusasuaan. Tärkeintähän on kuitenkin viestin sisältö (tietysti se on kyllä totta, että hyvä kieliasu helpottaa sanoman perillemenoa…). Omassa työssäni olen törmännyt lukuisiin johtajiin, asiantuntijoihin, virkamiehiin ja poliitikkoihin, jotka ovat taitavia, jotkut jopa loistavia, kielenkäyttäjiä, mutta kun tarkemmin heitä kuuntelee tai lukee, huomaa, että se sisältö on usean kohdalla todella ohut ellei jopa olematon. Tähän voisi sanoa kuten veli jenkki sanoisi: ”Where’s the Beef?” Mutta sitä kyllä Penan jutuissa hieman ihmettelen, että jos hän todella on aito Hattulan perussuomalaisten edustaja eikä mikään feikki, miksi hän sanailee nimimerkin takaa? Kyllähän kai perussuomalaisuuskin on aatesuunta, jota uskaltaa/kehtaa edustaa myös omalla nimellään. Joten kehottaisinkin Penaa tulemaan pois puskista ja reilusti kertomaan oman sanomansa, omalla tyylillään sekä omalla nimellään. Tällöin Pena huomaat, että asiasi luetaan vakavasti ja pääset vaikuttamaan muiden mielipiteisiin paremmin kuin pelkän nimimerkin suojista.

  Terveisin Esa Lehtinen
  konsultti, yritysvalmentaja

Jätä kommentti

css.php