Damokleen miekka

Taas lisätään  meidän hyteistä velkaa  kasvattamalla takuu rahastoa  Suomen osuus  nousee jo hirvittäviin summiin,mites sitten jos käy huonosti mitä en toivo ei taida saada vakuutusta joka korvaisi tappiot.Itselläni on noita euroja niin vähän että on yks hailee miten niiden käy mutta lapseni,lastenlapset ja lastenlastenlapset tuntee  hahoissaan  jos käy huonosti he ehkä kyselevät miten tyhmä meidän sukupolvi oiken oli kun antoivat asioiden mennä näin eikö kukaan pistänyt hanttiin nyt se on jo valitettavasti jo myöhäistä koska meidät on jo sitotu sopimuksiin ja Suomalaiset on aina pitäneet sanansa toisin kun jotkut suurvallat.On iso riski kun Kreikkassa on pian vaalit pitääkö heidän uusi hallitus sanansa ja mitenkä jakaantuu eri puolueiden kannatus saako ne jotka kannattaa irtautumista eurosta enemistön tällöin katasroovi on valmis mitä en ihmettele ollenkaan sillä keikassa on tavalliset ihmiset ajettu niin ahtaalle  että näin kävisi.Ehkä juuri siksi on kiire ajaa takuu rahaston  kasvua että Saksan ja Ranskan pankit ei mene nurin ja sijoittajat pääsee kuin koira veräjästä kansa maksaa.Sitten näihin kuntaliitoksiin Hattulan yllä roikkuu Damokleen miekka pakkoliitoksen muodossa ,nyt on tärkeää tietää  mitä meidän  päättäjät tekee tai ajattelee asiasta valitettavasti kuntien tiedottaminen  on luvattoman heikkoa eritoten Hattulassa  on  kyllä kuntia joissa homma pelaa ,täällä meillä ei kuntalaiset saa tietoa jos ei ole  itse asialla ja hae valtuuston pöytäkirja jäljennöksiä  kunnan toimistosta onhan kyllä helpompi huseerata kun asiata pimitetään on heppo solmia hyvä veli -sisko sopimuksia ja asettaa kuntalaiset  maksumiehiksi tästä on näyttöä on valitus hallinto oikeudessa tämäkin olisi ehkä vältetty jos  oltaisiin oltu avoimia,tähän tiedottamiseen pitää saada korjaus ehkä se tulee kunnallisvaalien jälkeen.

Kommentti artikkeliin “Damokleen miekka”
 1. Heikki Koskela sanoo:

  Moro Pena!
  Suomalaiset on homogeeninen kansa. Kun mennään yhteen suuntaan, sitten mennään. Tässä mentaliteetissa on hyvä ja huono puoli.
  Tässä tilanteessa huono puoli on se, että me uskomme euroon, vaikka kaikki koordinaatit näyttävät, että pienen valtion pitäisi liittyä vakaampaan valuuttaan, esim. ruotsin kruunuun.
  Itse asiassa kyse on eurooppalaisen rahoitussektorin rakennemuutoksesta, mutta ei meidän pidä siitä kärsiä. Aikoinaan Hitler sanoi, että Suomi on täivaltio: se kapuaa vahvimman kuontaloon. Saksan pankit eivät ole vahvoilla, pitäisikö siirtää äyrit Pohjoismaihin?
  Sodimme Saksan rinnalla urhoollisesti, kunnes realiteetit pakottivat kääntämään rintamasuunnan. Taitaa olla sama edessä.
  Me oltiin Penasta huolissamme niin t. Hessu K.

Jätä kommentti

css.php