Pentti Pitkänen

Paljastan tässä nimimerkin penan olen Pentti Pitkänen ja olen Hattulan Perussuomalaisten perustaja jäsen olen kirjoittanut myös nimimerkillä Muuraankulmanäijä mielipide palstalla jo usean vuoden ajan nyt saa molemmat nimimerkit mennä kirjoitan tästälähtien omalla nimelläni. Saan sitten haukut oikeaan osoitteeseen, minua lähellä on nämä kunnan asiat ja se miten kohdellaan tasapuolisesti kaikkia kuntalaisia myös nuoriso on lähellä sydäntäni heillä ei ole tarpeeksi paikkoja missä kokoontua iltaisin kun kaikki menee kiinni jo kymmenen aikoihin ja kun nuoriso lähtee vasta silloin liikenteeseen on ristiriita valmis.Myös tie asiat samoin vesi ja viemäri ovat pahasti rempallaan entisen Tyrvännön kunnan alueella nykyinen Lepaa-Tyrväntö varsinkin kun kunta on kaavoittanut uusia tonttia Lepaalla ja nykyinen väliaikainen puhdistamo Lepaalla vetelee viimeisiä kun se on yli kuormitettu samoin tie on huonokuntoinen eikä ole kevyenliikenteen väyliä liikenteen lisääntyessä tämä tie on surman loukku näihin pitää saada parannusta.

Jätä kommentti

css.php