Parola

Parolan terveyskeskuksen parkki paikat. On järkyttävää todeta että ei ole tehty mitään parkki paikkojen suhteen vaikka on yli vuosi kun Pappilanniemen kiinteistöstä tehtiin siirto Parolan keskustaan.Vaikka tämä patsas siirettiin Juteinin talon pihaan ei olisi iso kustannus jos parkkipaikkoja vähän saneerettaisiin ainakin pienenpi kuin se missä tehtiin uusi parkkipaikka Mierolan sillan kupeesen no siellä on hyvä paikka kuorma autojen pysäköidä ja säilyttää asunto vaunuja.Mutta terveyskeskussen paikat on kortilla miksi ei ole tehty mitään onko Hattulan päättäjät niin hitaita Hämäläisiä että ei saada mitään aikaan vai onko kyse saamattomuudesta? sitä en toivo mutta jotai pitäisi tehdä ja pian vaikka valistaa kuntalaisia että asia on mietintämyssyn alla.

Kommentti artikkeliin “Parola”
 1. Kari Ventola sanoo:

  Terve,

  Olet oikeassa, että parkkipaikka on ahdas ja liikenne on vain lisääntynyt keskittämisen myötä. Asiaan on kiinnitetty huomiota jo aikaisemminkin.

  Parhaillaan kunnassa on työstettävänä kiinteistöohjelma, jonka pitäisi aivan lähiaikoina tulla valtuuston käsittelyyn. Kun tarkemmin kirkastuu, miten kunnantoimiston – terveyskeskuksen aluetta kehitetään, varmaan myös pysäköintiongelmaan haetaan ratkaisua.

  Väliaikaisesti voisi helposti tehdä lisäpaikkoja esimerkiksi nurmikon reunaan sisäänajotien varteen.

  Kari V.

Jätä kommentti

css.php