80 vuotta

On kulunut kahdeksankymmentä vuotta kun kieltolaki kumottiin.No ei ole juuri mitään opittu siitä,nyt puuhastellaan mainosten kieltämisestä en minäkään ole sillä kannalla että kalja mainoksia on joka tolpassa niinkuin vaalien aikaan etsintäkuulutuksia. Koska telkassa tulee riittämiin tätä alkohooli mainontaa,lähes joka sarjassa ryypätään estoitta ja ensiksi kun joku tulee niin kysytään että mitä otat.joten kohtuus pitää olla kieltämisessäkin.Otetaan sellainen kuvitteellinen tilanne että kukkahattu tädit ja sedät saavat enenmistön eduskunnassa eisi töikseen he määräisivät kieltolain uudestaa.Ja mitä siitä seuraisi? Alkuun kotipoltto lisääntyisi rähdysmäisesti koska kaikkien taloudessa on välineet millä sitä tehdään on kattiloita ja muovipussia ja kylpyhuoneessa voi käyttää mäskin vesilukon avulla niin se ei haise ja liesi tuuletin vie käryt keitettäessä, Lisäksi salakuljetus räjähtäisi käsiin poliisi joutuisi mahdottoman tehtävän eteen.Minusta olisi paljon parempi kun satsatsiin lääkkeeseen joka hillitsee alkohoolin kulutusta, noin kuukausi sitten oli lehdessä uutinen että Suomessa on saatu jo hyviä tuloksia kehitteillä olevasta lääkkeestä jos nämä miljaardit eurot jotka heitetään kreikkaan käytettäisiin tämän lääkkeen kehittämiseen tulos olisi kansantaloudellisesti satakertaisesti parempi.

Jätä kommentti

css.php