Tuomiot

Nyt kun on taas tapetilla nämä törmäilyt,Hirvisaari ei suostunut eroittamaan avustajaansa kun hänestä se olisi ollut väärin.No oli avustaja tehnyt väärin tai oiken sitä on vaikea sanoa kun nämä lehtijutut tuppaa olemaan vähän sitä ja tätä.kuitenkin Hirvisaaari teki miehen työn kun ei heittänyt avustajaa susille vaan kärsii seuraukset itse.Voidaan kysyä mihin sarjaan kuuluu Kanervan törmäilyt niistä tuli vuosi ja kolmekuukautta ehdollista onko nämä vernanlosia keskenään, miettikää itse. Ainakin meidän edustajat on puhtaita siinämielessä ettei ole näitä hyvä veli tai vaaliraha sotkuja.Minkälaisia otsikoita niistä oikein revittäisiin. Ihmettelen miksi Suomen lehdet ei kirjoittele tästä Dosentista joka syöttää vääriä tietoja Venäjälle hänen toiminta on kyllä maanpetokseen verrattavaa.ja hänen toimet ei ainakaan lisää ymmärtämistä kansojen välillä.

Jätä kommentti

css.php