Vihreät

Kun Vihreät menetti kaikki kuusi paikkaansa,Viron Riigikogus viime vuonna. Virolaiset sanoi, että Viro on pieni ja köyhä maa,että heillä ei ole varaa pitää Vihreitä. Miten onko meillä varaa, tarkastellaan vähän Vihreiden toimia täällä Suomessa. Vihreiden uusi puhenjohtaja Niinistö ensi töikseen, lahjoitti Suomen metsien hiilinielut ilmaiseksi.Nyt niitä yritetään, haalia takaisin kissojoen ja koirien kanssa.Sitten nämä veron koroitukset, sähkö vero,autoihin ja kuljetuksiin kohdistuva vero.Ja yleensä polttoaineisiin kohdistuvat verojen korotukset.Nämä kaikki vaikuttaa lähes kaikkiin hintoihin välillisesti.Ne heikentää osto voimaa ratkaisevasti,nyt he puuhaavat tätä turpeeseen kohdistuvaa,veroa turvehan on tarkeä polttoaine käytettäessä haketta, ilman turvetta nousee kustannukset kohtuutomasti.Ja kuitenkin useat tutkimukset osoittaa ,että turve saastuttaa vähiten kun otetaan huomioon kaikki tekiät. On kyllä muunkin näköisiä tukimuksia. Yhteistä näille ,tukkimuksille on se kuka tilaa sen lauluja lauletaan.Sitten he puuhaa lisää suojelu alueita,meillä Suomessa on Euroopan laajimmat alueet jo suojeltu. kysymys onko meillä varaa enää lisätä niitä pidetään, kunnossa nämä alueet.Sitten heidän lempi aihe, nämä tuulivoimalat. Niiden tarvikkeet tulee lähes kaikki ulkomailta, tuotto on kyseen alaista.Puhumattakaan ääni ja ympäristö haitoista.Mutta sehän on heille yksi hailee,kun vain saavat olla hallituksessa.Kiristämässä vähä osaisten elämää.
Joten vastaus on ei,ei meilläkään ole varaa pitää näitä Vihreitä.
Pentti Pitkänen

Kommentti artikkeliin “Vihreät”
 1. riitta.nyqvist sanoo:

  Tervehdys Pentti!
  Saksassa Piraattipuolue on valtaamassa Vihreiden mandaatin.
  Meidän ”Vihreät” ovat vastustaneet kaikkea, jalkamiinoista, verkkokalastukseen, teollisuuteen ja maanviljelyyn.
  Hallituksessa vihreys on muuttunut ruskeakielisyydeksi.
  Demareille on käynyt samoin, käännettyään selkänsä äänestäjilleen antamista vaalilupauksista.
  Omituista ”vastuunkantoa.”
  Riitta

Jätä kommentti

css.php