Hämeensanomat

Ensiksi minun pitää pyytää anteeksi,Pauli Uusi Kilposelta, olen aina mollannut häntä.Tämän päivän alanurkka kirjoitus,sai minut muuttamaan mielipiteeni hänestä.Tässä kirjoituksessa,hän puhuu asiaa,niinkuin se on.Vaatii rohkeutta sanoa asiat suoraan.Olen aina yhdistänyt hänet Hämeensanomien mielipiteenseen.Näköjään se on väärä mielikuva.Ilmeisesti hänelläkin on pomo joka sanelee miten tehdään.Jos Hämeensanomat vielä poistaa kiellon julkaista , Perussuomalaisten kirjoituksia, nostan hattua Paulille.

2 kommenttia artikkeliin “Hämeensanomat”
  1. Tero Jääskeläinen sanoo:

    Viesti jonka päätoimittaja alanurkassaan jakaa on kyllä melkoisen outo. Onko todella niin että ammattiyhdistysliike ja vasemmisto on eriarvoistumisen takana suomessa – rohkenen epäillä. Päätoimittajan asemessa olevalta odottaisin myös faktojen tarkastamista. Puurothan jutussa olivat roiskahtaneet iloisesti vellien puolelle. Ehkä PUK oli ollut vielä hiukan vappumielellä nurkkaansa kirjoittaessaam tai sitten tietylle taholle jaettva viesti oli hiukan lipsunut yli. Kehottaisin päätoimittajaa kuitenkin hieman maltillisuuteen semminkin kun kyseessä ei ole enää ihan nuori poika. Minulla on kaupungissa suhteellisen mittava sosiaalinen verkko ja senverran voin toimittajalle viestiä, että tämä ei ollut suinkaan ainut kirjoitus mikä synnyttää pahaa verta kuntalaisten keskuudessa.

  2. Pimu sanoo:

    Aika outo tulkinta ainakin sen valossa, minkälaista jälkeä Euroopan yli 2000 luvulla pyyhkinyt oikeistolaistumisaalto on jättänyt jälkeensä. Maanosa on konkurssin partaalla, työttömyys karkaamassa käsistä Etelä-Euroopassa ja köyhimmät kohta nälkärajalla ympäri Euroopan kun maanosan ”parhaat” talousosaajat ovat saaneet huseerata mielin määrin toteuttamassa oppejaan.

Jätä kommentti

css.php